Arsenalin manageri Arsene Wenger on saanut lähes 100 miljoonaa puntaa käytettäväkseen siirtomarkkinoiden viimeisille hetkille. Goal.com -sivuston mukaan Tykkimiesten manageri saa käyttää kaikki Cesc Fabregasista ja Samir Nasrista saadut siirtokorvaukset sekä loput kassassa olevat siirtoihin tarkoitetut rahat.

Wenger on tunnettu tiukasta rahapolitiikastaan, joten yllättävää ei olisi rahojen jäävän kirstuun myös elokuun siirtomarkkinoiden loppuessa. Tilanne ei muutenkaan ole paras mahdollinen, kun suurseurat ovat olleet koko kesän aktiivisia vahvistaessaan omia kentällisiään.

Yksi vaihtoehto on siirtyä katselemaan ylikansoitettujen seurojen pelaajalistoja, sillä esimerkiksi Manchester Cityssä katsomoon jää suuri määrä huippupelaajia.

Vaikka huhuissa seuraan on liitetty toistakymmentä eri huippupelaajaa, ovat Goonersit tottuneet pienemmän profiilin siirtoihin ranskalaismanagerin kaudella. Tämän kesän siirtoja ovat tähän mennessä olleet Carl Jenkinson, Gervinho sekä Alex Oxlade-Chamberlain. Yhteensä tämä kolmikko on maksanut seuralle noin 25 miljoonaa puntaa.

Seuraavassa muutama pelaaja, jotka brittilehdistö on kesän aikana liittänyt seuraan: Eden Hazard, Yann M’Vila, Scott Dann, Gary Cahill, Jan Vertonghen ja Phil Jagielka.