Tottenham on kääntänyt katseensa Brasilian maajoukkueen ja Internacionalin hyökkääjään Leandro Damiãoon.

Tottenham on aiemminkin tehnyt kauppoja Internacionalin kanssa, mikä saattaa auttaa kaupanteossa. Vuonna 2010 Sandro siirtyi brassiseurasta Spursiin. Damiãon siirto Tottenhamiin oli Guardianin mukaan lähellä jo Harry Redknappin aikakaudella.

Internacional on tänä kesänä myynyt Oscarin Chelseaan. Seuran varapresidentti Luciano Davin puheista voi tulkita, että seura on valmis myymään myös Damiãon.

23-vuotias brasilialainen on toistaiseksi Lontoon olympialaisten paras maalintekijä kuudella osumallaan.

Huolimatta Damiãon siirrosta, Tottenham vaikuttaa olevan kiinnostunut myös Emmanuel Adebayorista. Spurs on päässyt jo sopuun 5,5 miljoonan punnan siirtosummasta Manchester Cityn kanssa. Myös henkilökohtainen sopimus togolaisen kanssa on saatu valmiiksi. Ongelmaksi on muodostumassa Adebayorin ja Cityn erimielisyys sopimuksen purkamiseen liittyvistä ehdoista.

Tottenhamissa kuhisee myös toiseen suuntaan. Real Madrid on havitellut keskikentän Luka Modricia koko kesän ajan riveihinsä. Espanjalaisten maltti alkaa pettää, sillä Spurs ei ole halukas laskemaan 40 miljoonan punnan pyyntihintaa. Real olisi valmis maksamaan 24 miljoonaa.

40 miljoonaa on Guardianin arvio. Toisen arvion mukaan siirto on huomattavasti lähempänä toteutumista, sillä The Sunin mukaan Tottenham pyytää Modricista 32 miljoonaa.