Manchester Cityn toivo mestaruudesta pysyi elossa joukkueen onnistuttua tyrmäämään kotikentällään West Bromwichin. Isännät saivat ottelulle loistavan alun ja siirtyivät kahden maalin johtoon jo 10 minuutin pelin jälkeen Pablo Zabaletan ja Sergio Agüeron osumilla.

Neljä minuuttia Agüeron maalista Graham Dorrans antoi Baggiesille toivoa omalla kavennuksellaan. City onnistui ensimmäisen puoliajan lopulla vielä kerran maalinteossa Martin Demichelisin vietyä isännät 3-1-johtoon. Toinen puolisko oli maaliton, joten City nappasi täyden pistepotin lukemin 3-1.

Cityn voittoa varjostivat Agüeron ja David Silvan loukkaantumiset. Molemmat pelaajat jättivät kentän toisen puoliajan alussa. Sarjataulukossa ero Liverpooliin pysyi kuudessa pisteessä.

Tekstiä korjattu 22.4 klo 12:20 Agüeron vaihto oli vain varotoimenpide.