Liverpoolin harjoituskausi käynnistyi tänään vierasottelulla Brondbyä vastaan. Tanskalaisseura osoittautui sitkeäksi vastustajaksi ja Reds taipui lukemin 2-1.

Brondby pelasi väkevän ensimmäisen puoliajan ja siirtyi johtoon pelikellon näyttäessä 23. minuuttia. Kevin Stewart syötti pallon suoraan Christian Norgaardin jalkaan, joka tulitti pallon Brad Jonesin taakse. Tauolle mentiin isäntien 1-0-johdossa.

Liverpoolin tasoitus syntyi toisen puoliajan alussa. Brondbyn suomalaisvahti Lukas Hradecky torjui eteensä ja ruotsalaishyökkääjä Kristoffer Peterson laukoi lähietäisyydeltä joukkueensa tasoituksen. Ottelun voittomaali syntyi lisäajalla. Ferhan Hasani ohitti kolme Liverpool-puolustajaa ja ampui pallon oikealla jalallaan vierailijoiden verkkoon.

Liverpoolin harjoitusottelut jatkuvat lauantaina Prestonin vieraana.