Arsenalin keskikenttäpelaaja Jack Wilshere on jäänyt jälleen kiinni tupakoimisesta vapaa-ajallaan. Wilshere jäi viime kaudella kiinni tupakoinnista yökerhon edessä, ja tällä kertaa hänet on nähty savuke huulessaan uima-altaalla Las Vegasissa.

22-vuotias Wilshere toimii esikuvana monelle nuorelle pelaajalle. Keskikenttäpelaaja tietää toimineensa jälleen väärin.

– Kadun tapahtunutta. Minut on nähty ennenkin tupakoimassa. Sanoin silloin tehneeni virheen, ja nyt tein virheen uudestaan, Wilshere kommentoi.

– Ihmiset tekevät virheitä. Olen nuori, ja opin tapahtuneesta. Ymmärrän, että asialla on seurauksia ja vaikutusta kasvaviin lapsiin. Minulla on myös lapsia. En halua lapsieni ajattelevan, että heidän jalkapalloa pelaava isä tupakoi, ja se olisi vielä hyväksyttävää. Sitä on mahdotonta hyväksyä, ja opin virheistäni.

Lähde: The Guardian

Toimittajan sana

Wilshere on tietenkin toiminut väärin. Yksi savuke silloin tällöin tuskin vaikuttaa Wilsheren peliesityksiin kentällä, mutta Wilsheren julkisuuskuvaan tupakoinnilla on vaikutusta.

Kovapalkkaisen ammattiurheilijan tulee toimia esikuvana nuorille lapsille, ja tupakointi ei kuulu hyvän roolimallin toimintatapoihin.