Sky Sportsin lähteiden mukaan Liverpool on vetäytynyt QPR-hyökkääjä Loïc Rémyn hankinnasta Anfieldille. Seurat pääsivät aikaisemmin jo sopuun Rémyn siirtosummasta, mutta lääkärintarkastuksessa huomattujen seikkojen takia siirto olisi nyt jäädytetty lopullisesti.

Liverpool ja Rémy olivat päässeet myös sopimuksen yksityiskohdista yhteisymmärrykseen. 27-vuotiaan hyökkääjän piti kantaa Liverpoolissa legendaarista paitaa numerolla 7, jota ovat aikaisemmin pitäneet yllään mm. Kenny Dalglish ja Luis Suárez.

– On käynyt ilmi, että lääkärintarkastuksen seurauksena Liverpool halusi toisen lausunnon. Toisen lausunnon saatua Liverpool päätti, etteivät etene siirrossa eteenpäin, toimittaja Kaveh Solhekol raportoi Chicagosta.

– Uskoakseni siirron toteutumiselle ei ole mitään mahdollisuuksia, ja Liverpool keskittyy nyt muihin hyökkäyspään vaihtoehtoihin.

Toimittajan sana

Rémy iski viime kaudella 14 maalia Newcastlelle. Säännöllinen avauskokoonpanon paikka olisi saattanut olla tiukassa Liverpoolin paidassa.

Liverpoolin kannalta siirron kariutuminen on takaisku, sillä seura joutuu nyt aloittamaan uuden hyökkääjän etsinnän ja sopimusneuvottelut puhtaalta pöydältä.