Eurooppa-liigan playoff-kierroksen otteluparit on arvottu. Valioliiga-seuroista Tottenham ja Hull olivat mukana arvonnassa.

Tottenham saa playoff-kierroksella vastaansa kyproslaisen AEL Limassolin. Kuusinkertainen Kyproksen pääsarjan mestari koostuu pääosin ulkomaalaisista sillä vain viidellä pelaajalla on maan kansalaisuus.

EIlen tiensä kolmannelta kierrokselta jatkoon selvittänyt Hull saa puolestaan vastaansa belgialaisen KSC Lokerenin. Viime kaudella Belgian Cupin voittaneen joukkueen nimekkäin pelaaja on Norsunluurannikon maalia useassa arvoturnauksessa vartioinut Copa.

Playoff-kierroksen ensimmäiset osaottelut pelataan 21. päivä elokuuta. Toiset osat käydään viikkoa myöhemmin.

Toimittajan sana

Sekä Tottenham että Hull lähtevät ottelusarjoihinsa ennakkosuosikkeina. Varsinkin Spursilla on kaikinpuolin vastustajiaan laadukkaampi materiaali ja takana on murskavoitto Helsingin Celtic-ottelusta. Nykyisessä vireessään Tottenham etenee helposti lohkovaiheeseen.

Hullin tilanne huolettaa enemmän, sillä joukkueella oli vaikeuksia jo edellisellä kierroksella slovakialaista Trenciniä vastaan. Lokeren on aavistuksen Trenciniä taitavampi joukkue, joten helppoa iltapuhdetta ei Tigersille ole tiedossa. Ottelusarja menee todennäköisesti jälleen tiukaksi ja Hull selvittää tiensä niukalla voitolla lohkovaiheeseen.