Newcastle-manageri Alan Pardew ei ollut joukkueen elisen tappion jälkeen turhan tuomitseva. 53-vuotias englantilaisluotsi näki itse Magpiesien esityksessä paljon hyvää. Newcastle hävisi kauden avauksensa kotonaan hallitsevalle mestarille Manchester Citylle lukemin 0-2.

– Tappio oli turhauttava, sillä saimme luotua painetta varsinkin toisella puoliajalla. Otimme myös kentälle nuoria pelaajia, jotka aiheuttivat nopeudellaan uhkaavia tilanteita. Emme vain saaneet tasoitusta.

– Jos tasoitus olisi tullut, olisimme voineet voittaa, koska meiltä löytyi enemmän virtaa.

Vaikka voittoa ei tullut, Pardew’n mielestä joukkueen peliesitys oli kokonaisuudessaan hyvä.

– Rehellisesti sanottuna todella laadukas joukkue voitti tänään. Olin kuitenkin tyytyväinen moneen osa-alueeseemme. Ainakin Puolustuksemme oli tasapainossa ja yleisö oli uskomaton.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Pardew on oikeassa. Newcastle pystyi luomaan toisella puoliajalla hyvin tilanteita, mutta viimeistely jäi ontumaan. Magpies ei saanut koko ottelun aikana yhtäkään laukausta Joe Hartin vartioimaa maalia kohti, joten ei tappiota ei voi jäädä ihmettelemään.

Tilanteiden saaminen kuitenkin osoittaa, että yritystä hyökkäysissä oli. Jos sama ilme jatkuu, saattaa avausvoitto irrota jo lauantaina Villa Parkilta.