Eurooppa-liigan playoff-kierros käynnistyi Valioliigaseurojen osalta Kyproksella AEL Limassolin ja Tottenhamin välisellä kamppailulla. Isännät saivat ottelulle loistoalun Adrían Sardineron vietyä joukkueensa johtoon jo 14. peliminuutilla.

Limassolin johtoasema kesti viimeiselle vartille saakka. 74. minuutin kohdalla Erik Lamelan syöttö löysi Roberto Soldadon, joka laukoi Spursin tasoihin. Kuusi minuuttia myöhemmin Lamela tarjoili syötön Harry Kanen voittomaaliin, joten Tottenham voitti ottelun lukemin 1-2.

Otteluparin toinen osa pelataan viikon päästä torstaina.

Toimittajan sana

Spurs lähtee toiseen osaan turvallisessa johtoasemassa. Kahden vierasmaalin myötä Limassol tarvitsee White Hart Lanelta kahden maalin voiton. Tottenham on siis jo lähellä paikkaa lohkovaiheessa.