Liverpool on avannut keskustelut AC Milan -hyökkääjä Mario Balotellin siirrosta Anfieldille, Sky Sportsin lähteet kertovat. Liverpool-manageri Brendan Rodgers haluaa joukkueeseen yhden hyökkääjän ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Liverpool on ollut AS Monaco -hyökkääjä Radamel Falcaon perässä, mutta Rodgers turhautui siirtokeskusteluiden jämähtäessä paikoilleen.

Rodgers haluaisi Balotellin Liverpooliin koko kauden kestävällä lainasopimuksella, mutta italialaisseura haluaa tiettävästi eroon ongelmahyökkääjän mainetta kantavasta pelaajasta.

Balotelli pelasi Manchester Cityssä vuosina 2010-13. Hyökkääjän aika Cityssä oli tapahtumarikas siviilielämän puolella. Balotelli teki City-urallaan 30 maalia kaikissa kilpailuissa.

Toimittajan sana

Balotellin maalintekotaidot ovat maailmanluokkaa, mutta mielialapelaajana tunnettu italialaiskärki ajautuu turhan usein vaikeuksiin oikukkaan luonteensa vuoksi.

Rodgersin on punnittava Balotellin anti pelillisellä puolella suhteutettuna vaikutukseen joukkuehengessä. Liverpool on uudistunut paljon kesän aikana useiden pelaajasiirtojen myötä. Balotellin hankinta saattaisi aiheuttaa Rodgersille turhan paljon työtä joukkuehengen rakentamisessa ja ylläpitämisessä.