Queens Park Rangers on vahvistanut hyökkäystään Chilen MM-joukkueesta tutulla pelaajalla. Napolin Eduardo Vargas saapuu Loftus Roadille koko kauden kestävällä lainasopimuksella. QPR kertoi uudestaan hankinnastaan seuran omilla verkkosivuilla.

– Eduardo on laatupelaaja. Hän on terävä, nopea ja elävä sekä pallon kanssa että ilman sitä. Pidin todella hänen peli-ilmeestään Brasilian MM-turnauksessa. Tarkkailimme Vargasia paljon myös viime vuonna, ja saamamme raportit ovat olleet positiivisia, QPR-manageri Harry Redknapp, kommentoi uutta hankintaansa.

24-vuotias Vargas vietti viime kauden lainalla Valenciassa. Hyökkääjä viimeisteli kolme maalia 17 pelaamassaan La Ligan ottelussa.

Kuukausi sitten päättyneessä MM-turnauksessa Vargas pelasi Chilen jokaisessa ottelussa ja onnistui kertaalleen maalinteossa Espanjaa vastaan.

Toimittajan sana

Vargas tuo nopean vaihtoehdon QPR:n hyökkäykseen Loic Rémyn ja Charlie Austinin rinnalle. Chileläinen pystyy pelamaan keskushyökkääjän lisäksi myös laiturina.

Vargas ei ole todennäköisesti Ärrien käytössä vielä sunnuntain Tottenham-ottelussa, sillä hyökkääjä palasi vielä Italiaan aktivoimaan työlupansa. Loftus Roadilla Chileläistaituri löytänee paikkansa avauksen kolmantena hyökkääjänä.