Arsenalin Aaron Ramsey loukkasi nilkkansa Walesin ja Andorran välisessä EM-karsintaottelussa. Ramseyn pelikunto lauantain Man City -ottelua ajatellen selvinnee seuraavan 24 tunnin aikana.

Wales voitti Andorran 1-2-vieraslukemin. Ottelu pelattiin tekonurmella, mikä ei miellyttänyt Arsenalin walesilaistähteä.

– Toivon, että tuo oli viimeinen kerta, kun pelaan tekonurmella. Alusta oli todella kova ja se ei antanut yhtään periksi. Pyöräytin nilkkaani hieman, Ramsey kommentoi.

Valioliiga-kierros käynnistyy lauantaina Arsenalin ja Man Cityn kohtaamisella. Arsenalin tuore hankinta Danny Welbeck tekee suurella todennäköisyydellä debyytin ottelussa.

– Welbeck osoitti olevansa laadukas pelaaja tehtyään kaksi maalia Englannille. Hän on erittäin tekninen pelaaja, ja osaa hakeutua linjojen taakse ja tehdä maaleja, Ramsey kehui joukkuekaveriaan.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Ramsey on aloittanut kauden vahvasti, kuten vuosi sitten. Arsenalin kannalta olisi elintärkeää, että Ramsey kuntoutuu lauantain otteluun.

Ramseyn loukkaantumishistoria on valitettavan surullinen. Viime kaudella hurjaan iskuun päässyt walesilainen oli sivussa 21:stä Arsenalin ottelusta loukkaantumisten vuoksi.