Chelsea-Swansea

Chelsea nappasi jo kauden neljännen voittonsa, kun joukkue isännöi vahvasti kautensa aloittanut Swanseaa. Blues sai ottelulle shokkialun, John Terryn ohjattua pelivälineen 11. minuutilla epäonnisesti omaan maaliin. Isännät tulivat tasoihin ensimmäisen puoliskon lisäajalla. Cesc Fàbregas keskitti kulmasta, ja Diego Costa puski taukolukemiksi 1-1.

Toisen puoliajan alkupuolella Costa osui toistamiseen, Fàbregrasin toimiessa jälleen arkkitehtina. Espanjalaiskärjen osumat eivät loppuneet tähän 67. peliminuutilla Ramires tarjoili syötön ja Costa kruunasi pelinsä hattutempulla.

Costan tehtyä hattutemppunsa myös Loic Rémy pääsi tekemään Chelsea-debyyttinsä. Ranskalainen kiitti vajaa kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä vastuusta 4-1-osumalla. Swansea sai 86. peliminuutilla hieman lohtua Jonjo Shelveyn kavennuksesta, mutta Chelsea napsi pisteet vakuuttavan esityksen jälkeen lukemin 4-2.

Southampton-Newcastle

Newcastlen heikot esitykset jatkuivat, Southamptonin murjottua Harakat maan rakoon. Saints aloitti väkevästi, kun Graziano Pellè puski jo kuudennella minuutilla isännät johtoon. 19. peliminuutilla Pellè kasvatti illan toisellaan Southamptonin etumatkan kahteen maaliin.

Newcastlen vaikeudet saivat jatkoa toisen puoliajan alkupuolella. Jack Cork ohitti helpohkosti Tim Krulin ja sijoitti pallon tyhjään maaliin. Tämä ei vielä riittänyt Southamptonille, sillä lisäajan viimeisellä minuutilla Morgan Schneiderlin naulasi vielä loppulukemiksi 4-0 isäntien eduksi.

Sunderland-Tottenham

Maaleja nähtin myös Sunderlandin ja Tottenhamin välisessä kohtaamisessa. Spurs aloitti ryminällä Nacer Chadlin ammutttua jo toisella peliminuutilla joukkueensa johtoon. Kaksi minuuttia Chadlin osumasta Adam Johnson harhautteli Spurs-puolustuksen läpi ja viimeisteli pallon tarkasti Hugo Lloris’n taakse.

Toisen puoliajan käynnistyttyä Tottenham rankaisi välittömästi Christian Eriksenin viimeisteltyä kauden ensimmäisen maalinsa. Spursin johtoasema ei kestänyt loppuun saakka, sillä kahdeksan minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Harry Kane möhli pallon omaan maaliin, ja vierailijat joutuivat tyytymään tasapeliin.

Valioliiga lauantaina klo 17:00

Chelsea-Swansea 4-2 (1-1)

0-1 John Terry Om (11)
1-1 Diego Costa (45)
2-1 Diego Costa (56)
3-1 Diego Costa (67)
4-1 Loic Rémy (81)
4-2 Jonjo Shelvey (86)