Manchester United avasi voittotilinsä, jyrättyään Old Traffordilla rumin lukemin Queens Park Rangersin. Isännät löivät alkutahdit jo 24. minuutilla, kun Ángel di Mrian korkea vapaapotku ohitti heikosti sijoittuneen Robert Greenin. Maali oli argentiinalaispelaajalle ensimmäinen uudessa seurassaan.

12 minuuttia myöhemmin United kasvatti johtonsa kahteen maaliin. Wayne Rooney syötti, ja Ander Herrera upotti ensimmäisen Valioliiga-maalinsa QPR-maalin vasempaan alanurkkaan. Ensimmäisen puoliajan viimeisellä minuutilla Rooney viimeisteli Herreran syötöstä itse taukolukemiksi 3-0 Red Devilsien eduksi.

Toisen puoliajan ainoasta maalista vastasi United 58. peliminuutilla. Di Marían tarkka syöttö löysi maalinedustalle juosseen Juan Matan, joka maalasi ottelun viimeiseksi jääneen osuman.

Toimittajan sana

Heikosta vastuksesta huolimatta 4-0-voitto kohottaa ongelmista kärsineen Unitedin itseluottamusta. Tänään Red Devils teki kentällä, mitä tahtoi ja dominoi peliä jokaisella osa-alueella. Samalla joukkue antoi myrskyvaroituksen vihollisilleen, ja osoitti olevansa tälläkin kaudella uhka mestaruustaistelussa.

Uusista hankinnoista dí María osoitti olevansa oikea mies kantamaan seiskapaitaa. Argentiinalainen viimeisteli ensimmäisellä puoliajalla komean vaparimaalin, jonka lisäksi hän tarjoili vielä upean syötön Matan 4-0-osumaan. Herrera taas pelasi todella varmaa peliä molempiin suuntiin ja keräsi di Marían tavoin tililleen maalin ja syötön. Myös Radamel Falcao pääsi toisella puoliajalla irti, muttei onnistunut vielä maalinteossa.