Chelsean Diego Costa tietää maalivireensä loppuvan jossain vaiheessa kautta. Kesällä Atlético Madridista saapunut 25-vuotias espanjalaishyökkääjä on aloittanut Valioliigassa loistavasti ja iskenyt seitsemän maalia neljässä pelaamassaan ottelussa. Costa myöntää, että hän on ylittänyt omat odotuksensa, mutta samalla tietää ettei tulikuuma vire kestä ikuisesti.

– Yritän pelata parhaani mukaan ja toivottavasti vireeni jatkuu. Aikoja kuitenkin tulee, milloin en tee maaleja.

– Jokaisella hyökkääjällä on oma pelityylinsä, vahvuutensa ja eri joukkue takanaan. Jos sinulla ei ole joukketta takanasi, et pysty tekemään asioita yksinäsi. Olen sopeutunut hyvin, mutta kyse ei ole vain minusta vaan myös joukkueestamme. Se on kuin perhe. Joukkueella ja ihmisillä sen ympärillä on kaikilla yhteinen tarkoitus.

Chelsea kohtaa seuraavassa Valioliiga-ottelussaan sunnuntaina vieraissa Manchester Cityn. Tätä ennen Blues isännöi keskiviikkona Mestarien liigan lohkovaiheen avauksessa Schalkea.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Costan alkukausi on ollut fantastinen, mutta hyvälle hyökkääjällekin sattuu huonoja päiviä. Putki saattaa päättyä jo sunnuntaina, kun hallitseva mestari Manchester City tarjoaa Chelsealle kauden ensimmäisen kovan haasteen. Costa on joka tapauksessa jo nyt sellaisessa tahdissa, että espanjalaista on vaikea pysäyttää.