Manchester United -manageri Louis van Gaal oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen Queens Park Rangersia vastaan. Red Devils nappasi sunnuntaina avausvoittonsa nuijimalla Ärrät murskaavin 4-0-lukemin. Van Gaal uskoo kuitenkin joukkueensa pystyvän paljon parempaan.

– Tämä on hyvä alku. 4-0-voiton jälkeen voit olla valmentajana tyytyväinen, mutta aina löytyy kehitettäviä asioita. Olimme ylivoimaisia, teimme maaleja ja pidimme nollat, van Gaal kommentoi.

United on tällä hetkellä seitsemän pistettä sarjaa johtavaa Chelseaa perässä. Van Gaal ei kuitenkaan sulje pois Unitedin Valioliiga-mestaruutta.

– Olen tietääkseni aina pelannut hyökkäävää jalkapalloa. Joukkueeni ovat aina tehneet eniten maaleja koko sarjassa, joten toivon, että kauden päätyttyä meillä on paras maaliero. Tarkoitus on tietenkin selviytyä kolmen parhaan joukkoon ja Mestarien liigaan, mutta tärkeintä on kehitys.

– Rakennamme prosessia, ja meidän täytyy pelata tietyllä tavalla. Toivon olevani joskus Valioliigan mestarijoukkueen valmentaja. Jos en tänä vuonna, sitten toisena tai kolmantena vuonna. Haluan joka tapauksessa tuoda mestaruuden kannattajille.

Lähde: The Guardian

Toimittajan sana

Van Gaalin Unitedilla on vielä aikaa hioa peliään kuntoon, ennen kärkijoukkuiden kohtaamista, sillä Chelsea ja Manchester City häämöttävät vasta lokakuun loppupuolella. 4-0-voitto QPR:stä antoi jo hieman osviittaa siitä, mihin joukkue pystyy. Täysi pistepotti nousijaseurasta oli ennen kaikkea itseluottamuksen kannalta tärkeä, ja saattoi toimia ponnahduslautana 3-4 ottelun mittaiselle voittoputkelle.