Sky Sportsin Espanjan jalkapalloasiantuntija Guillem Balaguen mukaan Cristiano Ronaldon paluu Manchester Unitedin riveihin on todennäköistä. Raporttien mukaan Ronaldo on ollut tyytymätön Real Madridin toimintaan siirtomarkkinoilla.

Ronaldo siirtyi Unitedista Real Madridiin noin 100 miljoonan euron kaupassa vuonna 2009. Maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi vuonna 2013 valittu Ronaldo on kuitenkin ilmaissut useasti haluavansa palata urallaan vielä Manchesteriin.

– Hänen unelmansa on palata Man Unitediin ja Man Unitedilla on kauppaan tarvittavat rahat, Balague kommentoi Revista de La Ligalle.

– Koska tämä tapahtuu? Se riippuu tietenkin monista asioista. Se riippuu Real Madridista ja Cristianosta itsestään.

– Minulla on melko hyvä ajatus, milloin hän haluaa lähteä. Se ei tapahtu tässä tai seuraavassakaan kuussa. Hän haluaa silti palata Man Unitediin ja kaikki on paikallaan hänen paluulleen Old Traffordille.

Toimittajan sana

Man United osoitti kesän siirtoikkunan aikana, että seurassa on vetovoimaa, vaikka joukkue ei pelaa tällä kaudella Euroopan kentillä. Seura käytti kesän aikana pelaajaostoksiin lähes 190 miljoonaa euroa.

Balaguen lähteet ovat usein luotettavaa tasoa, joten siirto on vaikuttaa todennäköiseltä. Siirron toteutumiseen on silti vielä todella pitkä matka.