West Hamin keskikenttäpelaaja Cheikhou Kouyaté on seuraavat kuusi viikkoa sivussa nivusvamman vuoksi. 24-vuotias senegalilainen loukkaantui lauantaina Liverpoolia vastaan, mutta pelasi ottelun lopuun Hammersin käytettyä jo aiemmin kaikki vaihtonsa.

Kouyaté kävi maanantaina kuvauksissa. Seura ei antanut välitöntä vahvistusta vamman laadusta, mutta osaomistaja David Gold paljasti huonot uutiset Twitterissä.

– Huonoja uutisia. Kouyaté on kuusi viikkoa sivussa. Hän jättää todennäköisesti viisi ottelua väliin, ja saattaa olla marraskuun alussa käytössä Aston Villaa vastaan. Aiemmin Kouyaté’n tasoisen pelaajan menettäminen olisi ollut katastrofaalista, mutta nyt meillä laatua pohjalla.

Kouyaté saapui West Hamiin kesällä Anderlechtista. Keskikenttäpelaaja on pelannut kaikki viisi Valioliiga-ottelua Hammersin avauksessa.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Kouyaté on aloittanut West Hamissa pirteästi, joten hänen loukkaantumisensa on Hammersille kova takaisku. Senegalilaishyökkääjä on ollut vastustajille uhka sekä puolustus että hyökkäyspäässä.

Kouyaté’n loukkaantuminen ei ole kuitenkaan West Hamille pahin takaisku, sillä nyt Alex Song pääsee näyttämään taitonsa. Songilta löytyy kokemusta Arsenalista ja Barcelonasta, joten suuren roolin ei pitäisi painaa kamerunilaispelaajaa.