Frank Lampard on kertonut olevansa valmis jatkamaan Manchester Cityssä lainansa päätyttyä. 36-vuotias englantilaispelaaja on lainalla Etihadilla New York Citystä, sillä uusi MLS-kausi alkaa vasta maaliskuun puolivälissä. Keskikenttäpelaajan jääminen sinipaitoihin pidemmäksi aikaa nousi esille seuran managerin Manuel Pellegrinin vihjattua siitä aiemmin tällä viikolla.

– Päätös on tietysti ensisijaisesti Cityn. En halua mennä asioiden edelle. Olen täällä tammikuuhun saakka, enempää en pysty tällä hetkellä sanomaan enempää, Lampard kertoi Sky Sportsille.

Lampard yllätti monet siirtymällä 13 Chelseassa vietetyn vuoden jälkeen lainalle kilpailijaseura Manchester Cityyn. Bluesin pitkäaikainen avainpelaaja iski sunnuntaina maalin entisen seuransa verkkoon. Lampard itse on nauttinut ajastaan Cityssä.

– Siirto on ollut helppo. Voin hyvin ja nautin täälläolosta. Olin Chelseassa niin kauan, että lopussa kaikki tuntui jo nähdyltä. Minun ei tarvinnut tehdä tätä päätöstä, mutta on hyvä testata itseään.

Toimittajan sana

Lampard on päässyt Cityssä nopeasti sisään joukkueeseen. Sopeutumista on auttanut myös samasta pelipaikasta kilpailevan Fernandinhon alisuorittaminen. Jos vastuu on jatkossakin yhtä suurta, Lampardilla tuskin on mitään kiirettä lähteä Yhdysvaltoihin.