Sunnuntain ainoassa Valioliigaottelussa West Bromwich antoi kotonaan kylmää kyytiä Burnleylle. Baggies löi alkutahdit 30. minuutilla Craig Dawsonin puskettua pelivälineen Tom Heatonin taakse. Ensimmäisen puoliskon lisäajalla Saido Berahino lisäsi kulmapotkusta isäntien johdon kahteen maaliin.

Toisen puoliajan alussa Berahino juoksi Burnleyn puolustuksen välistä rangaistusalueen sisälle, ja viimeisteli Baggiesien 3-0-osuman. Jotta nöyryytys olisi täydellinen, Graham Dorrans naulasi vielä 90. minuutilla loppulukemiksi 4-0 isäntien eduksi.

Toimittajan sana

West Bromwich oli tänään jokaisella osa-alueella Burnleya parempi. Baggies teki kentällä mitä tahtoi ja nappasi tärkeät pisteet murskalukemin. Yksilöistä Saido Berahino pelasi unelmaottelun. 21-vuotiaalla hyökkääjällä on kahden osumansa myötä nyt kasassa neljä Valioliiga-maalia.

Burnley on toistaiseksi edelleen ilman voittoa. Clarets on kerännyt tähän mennessä kolmella tasapelillä kolme pistettä. Burnley onneksi vielä ei ole myöhäistä tehdä ryhtiliikettä, sillä eroa säilymiseen on toistaiseksi vain kaksi pistettä.