Mestaruussarjassa sarjakärki vaihtui Norwichin noustua voitollaan Nottingham Forestin ohi. Apua Kanarialinnut saivat Sami Hyypiän Brightonilta, joka nollasi vieraissa Forestin. Reading ja Wolverhampton taas vastasivat kierroksen maali-iloitteluista mätettyään yhteensä kuusi osumaa.

Reading-Wolverhampton

Readingissä nähtiin maalijuhlat, kun kärkikolmikosta Wolverhampton saapui vieraaksi. Royals aloitti maalinteon 19. minuutilla Michael Hectorin vietyä isännät 1-0-johtoon. Wolves nousi toisen puoliajan alussa peliin mukaan ja kiri James Henryn ja Lee Evansin osumilla ohi kolmessa minuutissa. Tässä vaiheessa pelikello näytti 54. minuuttia.

Royals käänsi kurssinsa välittömästi, sillä vain minuuttia myöhemmin Jake Taylor täräytti joukkueensa tasoihin. Ottelun loppuhetket olivatkin sitten äärimmäisen dramaattisia. 84. minuutilla Neil Blackman sähläsi pallon omaan maaliin, ja Wolves tarrasi kiinni täyteen pistepottiin. Vierailijoiden johto murtui minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, kun Crystal Palacen -lainapelaaja Glenn Murray pelasti maalillaan Readingille pisteen.

Blackpool-Norwich

Norwich nousi Nottingham Forestin ohi sarjakärkeen napattuaan voiton häntäpään Blackpoolista. Ensimmäinen puoliaika oli maaliton, mutta heti toisen puoliskon käynnistyttyä Nathan Delfouneso laukoi Tangerinesit johtoon. Donervo Danielsin omaa maali auttoi kuitenkin vain kahdeksan minuuttia myöhemmin Norwichin tasoihin.

Kanarialinnut ratkaisivat ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella. Ensin Lewis Grabban upotti laukauksensa Blackpoolin verkkoon 80. minuutilla, ja vain minuuttia myöhemmin Jacob Murphy naulasi loppulukemiksi 1-3 Norwichin eduksi.

Sarjatilanne

Nottinghamin jäätyä tasapeliin Brightonin kanssa Norwich siirtyi pisteellä kärkeen. Kolmantena taulukossa on Watford tasapisteissä Ipswichin ja Wolverhamptonin kanssa. Viimeistä playoff-paikkaa pitää hallussaan Derby County.

Peräpäässä Blackpool putosi viimeiseksi Fulhamin napattua kauden ensimmäisen voittonsa. Mökkiläiset ovat nyt toiseksi viimeisellä sijalla kolmen pisteen päässä säilymisestä.