David Luiz on paljastanut kieltäytyneensä Chelsean tarjoamasta jatkosopimuksesta siirtyäkseen Paris Saint-Germainin riveihin. 27-vuotias Brasilian maajoukkepuolustaja jätti Stamford Bridgen kesällä 64 miljoonan euron siirtosummalla. Summa oli suurin koskaan puolustajasta maksettu hinta.

– Chelsea tarjosi minulle uutta sopimusta, mutta päätin tulla tänne. Olin tyytyväinen siihen, mitä PSG tarjosi, ja nyt oli oikea aika lähteä. Olen onnekas mies. Pelasin ennen Chelseassa ja nyt saan toisen mahdollisuuden toisessa suurseurassa, Luiz kertoi brasilialaissmedia Globo Esportelle.

Luiz edusti Chelseaa kolmen ja puolen vuoden ajan. Brassi voitti Bluesissa Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja FA Cupin.

Toimittajan sana

Luizin lähtö ei yllättänyt, sillä puolustaja putosi José Mourinhon astuttua Chelsean peräsimeen seuran avauksesta. Brassi jäi viime kaudella nokkimisjärjestyksessä John Terryn ja Gary Cahillin taakse ja pelasi vain 19 Valioliiga-ottelua Blues-paidassa.

PSG:n paidassa Luiz on päässyt maajoukkuetoverinsa Thiago Silvan topparipariksi. Myös peliaikaa on irronnut, sillä puolustaja on avannut pariisilaisseuran jokaisessa ottelussa.