Sami Hyypiän mukaan Brighton ei aio lainata uutta hyökkääjää piristääkseen joukkueen hyökkäyspeliä. Seagulls on onnistunut tekemään ensimmäiseen 11 otteluunsa vain kymmenen maalia. Hyypiän miehistön sarjasijoitus on tällä hetkellä vasta 19.

– Emme erityisesti etsi mitään, mutta tottakai tarvitsemme maaleja. Toivon hyökkäävien pelaajiemme aloittavan maalinteon, silloin menisi paremmin. Jos näin ei tapahdu, paineet kasvavat saada joku lainalle. Tällä hetkellä emme kuitenkaan tähtää siihen, Hyypiä kommentoi paikallislehti Argusille.

Pohjevammasta toipunut Sam Baldock saattaa olla Brightoninkäytössä lauantain kotiottelussa Middlesbrough’ta vastaan.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Jotain Hyypiän pitäisi tehdä, jotta maaleja alkaisi tulemaan. Jos nykyiset hyökkääjät eivät pysty, siihen on katsottava muita vaihtoehtoja esimerkiksi lainamarkkinoilta.

Yksi vaihtoehto voisi olla tarkastella esimerkiksi Valioliigassa vähälle peliajalle jääneitä kärkipelaajia. Tässä asemassa olevan hyökkääjän lainaaminen voisi onnistuakin helpommin, sillä omistusseura ei tulloin tarvitse pelaajaa. Lainavahvistuksella riittäisi tuolloin myös nälkää päästä takaisin entiseen vireeseensä.