Ross Barkleyn paluu pelikentille on Everton-manageri Roberto Martinezin mukaan lähellä. 20-vuotias keskikenttäpelaaja on palannut jo Toffeesin harjoituksiin.

Barkley loukkasi polvensa kauden avausottelua edeltäneissä harjoituksissa. Englantilaisen odotettiin olevan marraskuuhun asti sivussa, mutta Martinezin mukaan toipuminen on edennyt ennakoitua nopeammin.

– Barkleyn paluu on todella lähellä. Hän on tehnyt hyvin töitä ja palasi maanantaina harjoittelemaan muun joukkueen kanssa. On liian aikaista sanoa onko Barkley lauantaina pelikunnossa. Mielestäni hänen paluunsa ei ole kuitenkaan kaukana, Martinez kertoi lauantain Aston Villa -ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Barkleyn paluu voisi tuoda kaivatun piristysruiskeen Evertonin peliin. Keskikenttäpelaajan tulo kymppipaikalle saattaisi helpottaa tilanteiden luomista ja avata parempia maalipaikkoja esimerkiksi Romelu Lukakulle.

Evertonin alkukausi on ollut todella heikko, sillä seitsemän kierroksen jälkeen joukkueen sarjasijoitus näyttää numeroa 17. Paljon on siis Barkleylla tehtävänä, jos Toffees meinaa nousta nykyisestä kuopastaan.