José Mourinho ei aio pyytää anteeksi käytöstään kolme viikkoa sitten pelatussa Chelsean ja Aston Villan välisessä ottelussa. Portugalilaismanageri yritti tuolloin kätellä Villains-manageri Paul Lambertia ja seuran apuvalmentajaa Roy Keanea ennen päätösvihellystä. Keane kuvaili Mourinhon elettä häpeälliseksi.

– Minusta he ovat kaksi hyvää esimerkkiä sivistyneestä ja hyvin koulutetusta ihmisestä. Koska minä olen nöyrä mies, joka haluaa oppia joka päivä jokaisesta kokemuksesta, arvostan heidän kommentteja, Mourinho totesi perjantain lehdistötilaisuudessa tuttuun sävyynsä.

Mourinho tekisi saman uudestaan, eikä ymmärtänyt miksi joku voisi siitä suuttua. Portugalilainen myös kieltäytyi vastaamasta mitään Arsène Wengerin anteeksipyyntöön Arsenal-managerin tönäistyä häntä Lontoon paikallisottelussa.

– Minulla ei ole mitään sanottavaa siihen. Saitte nähdä reaktioni ottelun jälkeen. Tuolloin kerroin ettei mitään tapahtunut. Myös liitto oli samaa mieltä.

Toimittajan sana

Mourinholla on tietyt toimintatavat, jotka saattavat herättää närää useammankin valmentajakollegan keskuudessa. Tässä tapauksessa portugalilaisluotsi meni kuitenkin liian pitkälle. Kättely-yritys oli epäkunnioittava jo lyötyä vastustajaa kohtaan, eikä tarvitse ihmetellä, miksi Keane siitä tulistui.