Aston Villa -manageri Paul Lambertin mukaan Fabian Delphin olkapäävamma saattaa tarvita leikkauksen. 24-vuotias keskikenttäpelaaja putosi joukkueen tiistain harjoituksissa ikävästi nurmen pintaan.

Lambert ilmoitti tuolloin Delphin pelaamisen lauantain Everton-ottelussa olevan epävarmaa. Vamman vakavuuden selvittyä, Villa-luotsi kuitenkin myönsi, että Englannin maajoukkuepelaajan olkapää on saattanut mennä sijoiltaan.

– En tiedä riittääkö muutaman viikon lepo, vai onko kyse enemmästä. Olen melko varma, että lääkintätiimimme selvittää sen. Emme vielä tiedä tarvitseeko Delphin vamma leikkausta. Lääkintätiimi päättää, mikä on paras ratkaisu.

– Hänen kaatumisensa oli outo, sillä kukaan ei ollut lähellä. Hän putosi olkapäänsä päälle. Kaikki ei selviä aina hetki, joten meidän täytyy tutkia tätä.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Delphin loukkaantumisen myötä Aston Villalla on kolme vaihtoehtoa keskikentän keskustaan Ashley Westwood, Tom Cleverley ja Carlos Sánchez. Vaihtoehtoja Englannin maajoukkuepelaajaan rooliin ei siis montaa ole.

Delphille itselleen loukkaantuminen tulee mahdollisimman huonoon aikaan. Keskikenttäpelaaja on lyönyt juuri itsensä läpi maajoukkueessa ja seurassakin on kulkenut mainiosti. Pahimmassa tapauksessa Delph joutuu jättämään väliin marraskuun EM-karsintaottelun Sloveniaa vastaan.