Liverpoolin Daniel Sturridge on kokenut uuden takaiskun hyökkääjän loukattua pohkeensa joukkueen harjoituksissa. 25-vuotias englantilainen oli vasta toipunut reisivammastaan, jonka hän sai syyskuussa maajoukkuekomennuksella. Nyt edessä on kuukausi lisää sairauslomaa.

– Sturridge on todennäköisesti kahdesta neljään viikkoon sivussa. Tämä suuri takaisku, sillä olemme odottaneet Danielin paluuta. Meillä on kuitenkin muitakin pelaajia, jotka ovat tehneet kovasti töitä. Nyt käännymme heidän puoleen, Reds-manageri Brendan Rodgers kommentoi Liverpool Echolle.

Sturridge on pelannut kuluvalla kaudella loukkaantumistensa vuoksi vain kolme Valioliiga-ottelua. Hyökkääjän odotettiin palaavan sunnuntain otteluun Queens Park Rangersia vastaan.

Toimittajan sana

Nyt kyllä Sturridgea ja Liverpoolia koetellaan. Englantilaishyökkääjän kausi on menossa loukkaantumisten vuoksi täysin pipariksi. Miten näin paljon epäonnea mahtuukaan yhden miehen alkukauteen?

Sturridgen uuden loukkaantumisen myötä Mario Balotellin täytyy ottaa roolia ja parantaa otteitaan. Italalaishyökkääjällä on toistaiseksi Valioliigassa maalitili avaamatta, eikä kuivan kauden päättymiselle ole näkynyt loppua. Nyt sen on tapahduttava tai Liverpoolille koittavat vaikeat ajat.