Mestaruussarjassa palattiin maajoukkuetauolta maalirikkaalla kierroksella. Kierroksen 12 ottelusta vain yksi päättyi maalittomiin lukemiin. VIikonlopun kohokohdaksi muodostui Cardiffin voitto Nottingham Forestista Russell Sladen valmentajadebyytissä. Myös Millwallin nousu kolmen maalin takaa tasapeliin oli kierroksen muistettavimpia hetkiä.

Cardiff-Nottingham Forest

Alkukauden pirteästi pelanneen Nottingham Forestin vaikeudet jatkuivat vierasottelussa Cardiffia vastaan. Tuoreelle Bluebirds-managerille Sladelle ottelu oli ensimmäinen seuran peräsimessä.

Cardiff avasi maalihanansa 22. minuutilla, kun Federico Macheda täräytti isännät johtoon. Viisi minuuttia myöhemmin Peter Whittingham kasvatti Cardiffin etumatkan kahteen maaliin.

Nottinghamin ykköstykki Britt Assombalonga kavensi vielä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, mutta se oli vierailijaille laiha lohtu. Pisteet jäivät Cardiffiin lukemin 2-1.

Millwall-Wolverhampton

Wolverhamptonin jäi neljättä kertaa peräkkäin ilman voittoa. Vastassa oli tällä kertaa vieraissa häntäpään joukkue Millwall.

Wolvesin alku ottelussa oli väkevä, ja avausmaali syntyi jo 23. peliminuutilla Danny Bathin jalasta. 61. minuutin kohdalla Ethan Ebanks-Landell kasvatti vieraijoiden johdon kahteen maaliin. Hetkeä myöhemmin Bakary Sako tälläsi, ja Wolvesin voitto näytti jo varmalta.

Millwallin kiri lähti käyntiin 67. minuutilla Lee Gregoryn 1-3-kavennuksella, mutta ratkaisevilla hetkillä joukkueen sankariksi nousi Ricardo Fuller. Jamakailaishyökkääjä osui viimeisen kymmenen minuutin aikana kahdesti pelastaen Lionsille pisteen. Millwall ja Wolverhampton siis pistejakoon lukemin 3-3.

Sarjatilanne

12 kierroksen jälkeen kärkipaikkaa pitää hallussaan Watford pisteen erolla Derbyyn ja Middllesbrough’iin. Neljännellä ja viidennellä sijalla majailevat tasapisteissä Norwich ja Nottingham Forest. Viimeiseltä nousukarsinta -paikalta löytyy tällä hetkellä Ipswich.

Peräpäässä jumbona jatkaa Blackpool, joka on kaksi pistettä toiseksi viimeistä Boltonia perässä. Viimeinen putoaja tällä hetkellä on Fulham. Mökkiläiset ovat yhden pisteen viimeistä säilyjää perässä.