Newcastle on saanut huonoja uutisia sairastuvalta. Siem de Jong on vielä toiset kaksi kuukautta sivussa syyskuussa saadun reisivamman vuoksi. 25-vuotias hollantilaishyökkääjä saapui Magpiesiin kesällä Ajaxista.

Alustava ennuste oli ettei de Jong pystyisi pelaamaan ennen joulua. Hollannin maajoukkuepelaaja myönsi Facebook-sivullaan, ettei hän ole vielä palaamassa hetkeen.

– Palaamassa Newcastleen. Kävin juuri leikkauksessa Lontoossa ja kaikki näyttää hyvältä. Pystyn kohta aloittamaan voimaharjoittelun ja kävelemään ilman keppejä. Vielä muutama kuukausi jäljellä, mutta tulen tekemään kovasti töitä, ja olen varma, että pelaan entistä vahvempana.

De Jong ehti pelata ennen loukkaantumistaan kahdessa Valioliiga-ottelussa Newcastlen kokoonpanossa.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

De Jongin toipumisajan piteneminen ei tiedä hyvää Newcastlelle. Magpies on kärsinyt koko alkukauden maalinteko-ongelmista, ja harjoitusotteluissa hyvin osunut hollantilainen olisi voinut tuoda hyökkäyspeliin sitä kaivattua tulivoimaa.

Pitkä loukkaantuminen myös vaikeuttaa de Jongin sopeutumista Valioliigaan. Totuttautuminen uuteen sarjaan saattaa olla vuoden alussa hankalaa pitkän pelitauon jälkeen. Toivotaan, että de Jong pääsisi aikaisemmin tositoimiin.