Shrewsbury-Chelsea

Chelsea joutui Liigacupin neljännellä kierroksilla yllättävän koville, kun joukkue matkusti Shrewsburyn vieraaksi. Isännät pysyivät hyvin ensimmäisen puoliajan Chelsean mukana ja tauolle mentiin maalittomissa lukemissa.

Didier Drogba iski avausmaalin heti toisen puoliajan alussa, ja Blues johtoon. Isäntäjoukkue Shrewsbury tuli 77. minuutin kohdalla tasoihin Andrew Manganin osumalla.

Yhdeksän minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Jermaine Grandison sähläsi pallon omaan maaliin, ja Shrewsburyn peli kuivui kasaan. Chelsea jatkoon lukemin 1-2.

MK Dons-Sheffield United

Manchester Unitedin toisella kierroksella pudottaneen Milton Keynesin matka Liigacupissa päättyi kotiotteluun Sheffield Unitedissa. Dons johti Benik Afoben rangaistuspotkun turvin viimeiselle viisi minuuttiselle saakka, kunnes Sheffield kiri ohi Michael Higdonin kahdella osumalla. Higdonin maalit ratkaisivat Unitedille jatkopaikan lukemin 1-2.

Bournemouth-West Bromwich

West Bromwichin tie päättyi Liigacupissa neljännelle kierrokselle. Bournemouth pudotti kotikentällään Baggiesit lukemin 2-1. Isäntien voittomaalin viimeisteli 86. minuutilla Callum Wilson WBA:n ainoa osuma syntyi Bournemouth-puolustaja Tommy Elphickin jalasta.