Manchester Unitedin varapuheenjohtaja Ed Woodward on rauhoitellut puheita, jonka mukaan seura jatkaisi aktiivista toimintaa siirtomarkinoilla myös tammikuun siirtoikkunassa. Woodward painottaa, ettei United turvaudu lyhyen aikavälin ratkaisuihin, vaan keskittyy pitkän aikavälin valintoihin.

– Meillä on kuitenkin kohteita ensi kesää ajatellen, Woodward kommentoi.

– Mikäli heistä jokin on mahdollista hankkia jo tammikuussa, niin harkitsemme toimenpiteitä. Siihen on kuitenkin hyvin pieni todennäköisyys.

United tiedotti tänään, että seuran tulot putosivat lähes 10 prosenttia edellisestä vuosineljänneksestä. Seura jäi ulos Mestarien liigasta, mikä näkyi mm. sponsoritulojen menetyksinä.

Lähde: BBC

Toimittajan sana

Unitedilla on ollut suurta epäonnea kuluvalla kaudella lukuisten loukkaantumisten myötä. Seuran kannattajat vaativat jo kesällä panostusta puolustuspään hankintoihin, mihin loukkaantumissuma on iskenyt tällä kaudella isolla kädellä.

Woodwardin puheissa on järkeä, sillä tammikuun siirtoikkunassa ei normaalisti nähdä ainakaan useita laadukkaiden pelaajien siirtoja. Ja laadukkaan puolustajan Unitedin puolustus tällä hetkellä tarvitsee.