Manchester Unitedin David de Gea on tietoinen huhuista, jotka vievät maalivahtia Real Madridiin. 24-vuotias espanjalainen ei ole kuitenkaan kiinnostunut palaamaan kotimaahansa, sillä hän viihtyy Old Traffordilla.

Vuonna 2011 Atlético Madridista Red Devilsiin siirtyneen de Gean alku Valioliigassa oli vaikea ja moni epäili, miten espanjalainen pärjäisi fyysisemmässä pelissä. Ajan myötä de Gea on kuitenkin noussut yhdeksi Euroopan parhaista maalivahdeista.

De Gean nykyinen sopimus Unitedin kanssa päättyy vuonna 2016. Espanjalaisvahti nauttii tällä hetkellä elämästään Manchesterissä.

– Kaikkien median huhujen vuoksi on vaikea sanoa, tekeekö Real tarjousta. Manchesterissä tunnen itseni halutuksi. Jos otat tosissasi kaiken sinusta kirjoitetun, ajattelet tuhannen seuran olevan kiinnostunut sinusta. Minua rakastetaan Man Unitedissa, de Gea kommentoi espanjalaismedia La Sextalle.

De Gea loukkaantui viikonloppuna Espanjan maajoukkueen harjoituksissa. Maalivahdin tarkkaa poissaoloaikaa ei vielä tiedetä.