Manchester Unitedin manageri Louis van Gaal on kiinnostunut Dortmund-puolustaja Mats Hummelsin värväämisestä jo tammikuun siirtoikkunan aikana. The Guardianin mukaan kyseessä olisi suurin puolustajasta maksettu summa brittiläisessä jalkapallossa.

Unitedin varapuheenjohtaja Ed Woodwardin mukaan pelaajahankinnat ovat epätodennäköisiä tammikuussa. Woodward kuitenkin huomautti, että seuralla on kohteita ensi kesää ajatellen, ja tammikuussakin voidaan nähdä liikehdintää, mikäli Unitedin kohteet ovat saatavilla.

Dortmundin kausi on ollut surkea Bundesliigassa. Joukkue majailee neljänneksi viimeisenä sarjassa. Seura saattaa vastahakoisesti ryhtyä kauppaamaan Hummelsia yrittäessään saada huipputopparistaan parhaan mahdollisen hinnan. Saksalaistopparin sopimus on voimassa vielä kaksi ja puoli vuotta Dortmundin kanssa.

United ei ole suinkaan ainut seura, joka on osoittanut kiinnostusta Hummelsia kohtaan. Arsenal-manageri Arsène Wenger on ilmoittautunut Hummelsin suureksi ihailijaksi. Myös La Ligan suurseura FC Barcelona on välähdellyt Hummelsin seuraavan seuran nimissä.

Kalleimman puolustajan titteliä brittikentillä pitää Manchester Cityn Eliaquim Mangala, josta City maksoi Portolle kesällä noin 40 miljoonaa euroa.