Liverpoolin Daniel Sturridgen loukkaantumiskierteelle ei näy loppua. Kuvauksista tuli ilmi, että 25-vuotias Englannin maajoukkuepelaaja on kärsinyt toisen reiden rasitusvamman. Hyökkääjän odotetaan olevan vuodenvaihteeseen saakka sivussa.

Sturridge loukkasi itsensä keskiviikon harjoituksissa. Hyökkääjän oli tarkoitus palata viikonlopun Crystal Palace -otteluun.

Ensimmäinen vamma piti Sturridgen kuusi viikkoa sivussa. Liverpool ei ole asettanut tiettyä aikarajaa englantilaisen paluulle, mutta viime kaudella 21 Valioliiga-maalia viimeistellyttä hyökkääjää tuskin nähdään enää kentällä tämän vuoden puolella.

Sturridgen loukkaantumiset saattavat ajaa Rodgersin tuomaan Divock Origin Lillestä Anfieldille jo tammikuussa. 19-vuotiaan hyökkääjän siirto tehtiin kesällä, mutta belgialaisen oli tarkoitus viettää vielä tämä kausi Lillessä.

Sturridgen poissaolo on näkynyt Liverpoolin leirissä maalinteko-ongelmina. Mario Balotellin, Rickie Lambertin ja Fabio Borinin muodostama trio ei ole onnistunut kuluvalla kaudella kertaakaan maalinteossa.

Lähde: The Guardian