Liverpool aikoo hankkia lääkärinlausunnon Daniel Sturridgen aiemmista samankaltaisista loukkaantumisista. Brendan Rodgers uskoo, että 25-vuotiaan englantilaishyökkääjän vamman olevan yhdeksäs vasemmassa reidessä viimeisien vuosien aikana. Sturridge on vuodenvaihteeseen saakka sivussa.

– Oletamme loukkaantumisen olevan yhdeksäs samankaltainen täällä ja edellisissä seuroissa. Jossain siis täytyy olla ongelma. Lääkintätiimimme tutkii asiaa. Viimeisimmissä kuvauksissa näkyy lievä repeämä paikassa, missä Sturridgella oli aiemmin vamma, Rodgers kertoi The Guardianille.

– On todella harmillista olla ilman hänen tasoista pelaajaa. Moni pelaaja haluaa vammoistaan huolimatta pelata ja loukkaantuminen harjoituksissa näytti varsin vaarattomalta tilanteelta. Sturridge vain koski palloa ja tunsi äkkiseltään kipua.

Sturridge ei ole pelannut elokuun jälkeen yhtäkään ottelua. Hyökkääjän ensimmäinen loukkaantuminen tapahtui syyskuun alussa Englannin harjoituksissa. Viime kaudella Sturridge viimeisteli 21 maalia 29 pelaamassaan Valioliiga-ottelussa.