Sunnuntain jälkimmäisessä ottelussa Tottenham kellisti vieraskentällä Hull Cityn. Spurs joutui ottelun alussa takaa-ajoasemaan, mutta onnistui nousemaan viime hetkillä voittoon.

Hull sai ottelulle parhaan mahdollisen alun, kun Jake Livermore heilautti entisen seuransa verkkoja jo kahdeksannella minuutilla. Keskikenttäpelaaja täräytti laukauksensa kaukaa vasempaan alanurkkaan.

Ottelun käännekohta nähtiin toisen puoliajan alkupuolella. Gastón Ramírez löi maista Jan Vertonghenia selkään, ja Craig Pawsonin ainoaksi vaihtoehdoksi jäi ajaa uruguaylainen uloskentältä. Samalla Tottenham otti ohjat käsiinsä ja tasoitti 61. peliminuutilla. Allan McGregor torjui Christian Eriksenin vapaapotkun eteensä, ja Harry Kanella oli helppo työ laittaa pallo pömpeliin.

Kanen tasoituksesta huolimatta Tigers oli pitkään kiinni tasapelissä. 90. minuutilla ulosajosta asti hallinnut Spurs sai kuitenkin palkintonsa. Eriksen upotti laukauksensa rangaistusalueen takaa isäntien maalin vasempaan nurkkaan ja peli oli selvä. Tottenhamille täydet pisteet lukemin 1-2.

Tottenham nousi voitolla kymmenen parhaan joukkoon. Hullin tilanne näyttää tappion myötä tukalalta. Eroa 16. sijalta putoamisviivaan on vain yhden pisteen verran.