Hull-manageri Steve Bruce on kyseenalaistanut Gastón Ramírezin ulosajon eilisessä ottelussa Tottenhamia vastaan. Tigersin keskikenttäpelaaja sai punaisen kortin uruguaylaisen potkaistua Jan Vertonghenin maihin. Ottelun erotuomari Craig Pawson ei itse nähnyt tilannetta, mutta linjatuomari näki.

– Ymmärrän, että linjantuomareilla on vaikea työ, mutta miksi hän edes puuttui peliin. Olisi edes sanonut, että tilanne oli vain keltaisen kortin arvoinen. Kukaan stadionilla ei nähnyt sitä. Televisio ei näyttänyt sitä. Ramírez oli vain hieman pettynyt, ettei hän saanut vapaapotkua. Minusta kyse ei ollut väkivaltaisesta käytöksestä, Bruce raivosi Sky Sportsille.

Brucen mielestä myös Vertonghenin reaktio tilanteessa vaikutti Pawsonin päätökseen ajaa Ramírez ulos kentältä.

– Vertonghenin kaltainen kookas pelaaja kierii maassa, kuin häntä olisi lyöty kirveellä. Olen pettynyt.

Ramírezin ulosajo käänsi otteluun Tottenhamille, joka lopulta vei pisteet 1-2-lukemin. Spurs-luotsi Mauricio Pochettino uskoo, että tulos olisi ollut ilman ulosajoakin sama.

– En usko, että ulosajolla oli suuriakaan vaikutuksia. Hyökkäyspelimme oli toisella puoliskolla parempaa kuin Hullin. Olen varma, että lopputulos olisi ollut ilman sitäkin sama.