Manchester City aiheutti Bayern Münchenille kauden ensimmäisen tappion. City onnistui kääntämään Mestarien liigan E-lohkon ottelun edukseen 3-2-lukemin. Voitolla City nousi tasapisteisiin AS Roman ja TsSKA Moskovan kanssa. Bayern oli jo varmistanut lohkovoiton ennen illan ottelua.

Vierasjoukkue otti pallonhallinnan välittömästi haltuunsa, ja City joutui lähinnä kyttäämään paikkoja vastahyökkäyksistä.

Ensimmäinen tekopaikka suinaantui Bayernille 9. peliminuutilla. Arjen Robbenin syöttö tavoitti Sebastian Roden, joka pääsi laukomaan rangaistusalueelta. Joe Hartin hyvä vastaantulo pelasti kotijoukkueen takaiskulta. Hetkeä myöhemmin Robben päätti kokeilla laukaustaan 18 metristä, mutta laukaus painui City-maalin ohi.

Ottelussa tapahtui käännekohta 20. peliminuutilla. City-hyökkääjä Sergio Agüero karkasi läpiajoon Frank Lampardin syötöstä. Bayern-puolustaja Mehdi Benatia kaatoi Agüeron rangaistusalueella, ja Benatia ajettiin suoralla punaisella kortilla ulos kentältä. Agüero asettui itse laukomaan rangaistuspotkua ja sijoitti pallon varmasti maaliin.

35. peliminuutilla City pelasi upean vapaapotkukuvion, jossa Lampardille pelattiin laukaisupaikka. Kova laukaus painui pallon verran yli Bayern-maalin yläkulman. Viittä minuuttia myöhemmin vierasjoukkue tuli ottelussa tasoihin. Xabi Alonso sai mukavan syntymäpäivälahjan onnistuessaan maalinteossa suoraan vapaapotkusta.

Bayern jatkoi vahvaa pelaamista tasoitusmaalin jälkeen. Vielä ennen puoliaikavihellystä vierasjoukkue siirtyi johtoon. Jérôme Boatengin keskitys tavoitti Robert Lewandowskin, joka ohjasi pallon hieman onnekkaasti päällään olkapään kautta City-maalin perukoille. Puoliajalle siirryttiin 1-2-lukemissa.

50. peliminuutilla Jesús Navas nousi oikealta laidaltaan ja pääsi laukomaan rangaistusalueelta. Manuel Neuer torjui laukauksen kulmapotkuksi. Kahta minuuttia myöhemmin James Milner kokeili rangaistusalueen kulmasta, mutta kierteinen laukaus painui hieman Bayern-maalin yli.

Bayern pelasi hienosti vajaallakin, ja City ei onnistunut luomaan vaarallisia tilanteita pitkään aikaan. Lampard pääsi 70. peliminuutilla kokeilemaan kovaa laukaustaan, mutta Neuer torjui laukauksen kulmapotkuksi.

Cityn hyökkäysyritykset vajaamiehistä Bayernia vastaan olivat kerta toisensa jälkeen vaisuja. 85. peliminuutilla kuitenkin rysähti. Vaihtomies Stevan Jovetic katkaisi Alonson heikon syöttöyrityksen, ja syötti Agüeron läpiajoon. Argentiinalainen ei erehtynyt ja tasoitti pelin 2-2-lukemiin.

Lisäajan ensimmäisellä minuutilla Etihad Stadium oli revetä liitoksistaan, kun Agüero viimeisteli hattutempun Boatengin hölmöiltyä pallon argentiinalaiselle. Agüeron lisäajalla viimeistelemä maali sinetöi loppulukemiksi 3-2.

Man City-Bayern München 3-2 (1-2)

1-0 Sergio Agüero rp. (22.)
1-1 Xabi Alonso (40.)
1-2 Robert Lewandowski (45.)
2-2 Sergio Agüero (85.)
3-2 Sergio Agüero (90+1.)