Aston Villan varapuheenjohtaja Tom Fox on antanut seuran kannattajille hyviä uutisia. Fox’n mukaan seuran omistaja Randy Lerner on valmis sijoittamaan rahaa pelaajahankintoihin tammikuun siirtoikkunan aikana.

Sky Sportsin tietojen mukaan Lerner on löytänyt uutta kunnianhimoa seuran johtamiseen. Lerner laittoi Aston Villan kesällä myyntiin, mutta amerikkalaismiehen ajatukset näyttäisivät nyt muuttuneen.

– Randy on hyvin realistinen. Mikäli tammikuussa on joku pelaaja, kenen luulemme auttavan meitä joko lyhyellä tai pitkällä aikavälillä, omistaja on valmis rahoittamaan hankinnan, Fox kertoi.

Sekä Ron Vlaarin että Fabian Delphin jatkosta seurassa on riittänyt keskustelua. Kaksikon hyvät otteet ovat herättäneet isompien seurojen kiinnostuksen. Fox’n mukaan seura tekee kaikkensa, jotta kaksikko jatkaa uraansa Villa Parkilla.

– Puhumme molempien pelaajien kanssa. Ron on ollut loistava. Odotamme jo hänen paluuta pelaavaan kokoonpanoon. Keskustelut hänen kanssaan ovat käynnissä, Fox kommentoi.

– Delphin kanssa tilanne on sama. On todella valitettavaa, että hän loukkaantui harjoituksissa. Hänen alkukausi oli loistava. Jatkamme myös keskusteluita Fabianin kanssa. Hän on mahtava nuori pelaaja, ja hän on pelannut meillä seitsemän vuotta.

Lähde: Sky Sports