Manchester City voitti lauantaina vierasottelussa Leicesterin 0-1-lukemin. Voitolla oli kova hinta Vincent Kompanyn loukkaannuttua ottelussa. Edin Džeko puolestaan loukkaantui jo alkulämmittelyssä.

Kompany loukkasi takareitensä noin 15 minuuttia ennen täyttä aikaa. Belgialaistoppari oli vasta toipunut samasta vammasta ja teki paluun kentille eiliseen otteluun.

Džekolla on lihasvamma pohkeessaan. Bosnia-Hertsegovinan maajoukkuehyökkääjän kausi on ollut rikkonainen loukkaantumisten myötä.

– Vincentillä on sama vamma takareidessä, mikä hänellä oli pari viikkoa sitten. Siitä syystä hän ei pelannut viikolla AS Romaa vastaan, City-manageri Manuel Pellegrini kommentoi ottleun jälkeen.

– Džekolla on lihasvamma pohkeessa. Molemmat ovat luultavasti muutaman viikon sivussa. Meidän pitää löytää syy loukkaantumisille.

Lähde: Sky Sports

Toimittajan sana

Ottiko Pellegrini turhan riskin laittaessaan Kompanyn jo nyt avauskokoonpanoon? City olisi voinut peluuttaa Martin Demichelisiä avauskokoonpanossa ja ottaa Kompanyn vaihdosta sisään hakemaan pelituntumaa. Nyt belgialaistoppari on mitä ilmeisimmin loppuvuoden sivussa.

Cityn hyökkääjätilanne on tukala. Sergio Agüero ja Stevan Jovetić olivat jo sivussa ennen Džekon loukkaantumista. Nyt jos koskaan on 18-vuotiaan José Ángel Pozon näyttöpaikka.