Lainasopimuksella AS Monacosta Manchester Unitediin siirtynyt Radamel Falcao nauttii omien sanojensa mukaan olostaan Manchesterissa. Unitedilla on mahdollisuus ostaa Falcao ensi kesänä noin 55 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan.

Hyökkääjän syyskautta ovat varjostaneet loukkaantumiset. Falcao ei ole päässyt missään vaiheessa täyteen pelikuntoon vakavan polvivammansa jälkeen. Kolumbialainen tiedostaa, ettei jatkaminen seurassa ole pelkästään hänen omissa käsissään.

– Olen erittäin onnellinen Manchesterissa, seurassa ja nautin olostani täällä. Haluan ehdottomasti jäädä tänne, Falcao kommentoi.

– Minun täytyy tietenkin tarkastella tilannetta, nähdä saanko enemmän peliaikaa ja mikä on johtoportaan päätös.

Falcao on pelannut edellisen kerran avauskokoonpanossa lokakuun alkupuolella Everton-ottelussa, jossa hän teki United-uransa toistaiseksi ainoan maalin. Hyökkääjä on nyt toipunut pohjevammastaan ja on lähellä täyttä pelikuntoa.

– Olen lähes 100-prosenttisessa kunnossa. Nyt pitää odottaa managerin päätöstä pelaamisestani. Koen olevani valmis ja mahdollisuuden saadessani teen kaikkeni joukkueen eteen.

Lähde: Sky Sports