Emile Heskeyllä on lauantai-iltana edessään tunteikas hetki, kun konkarihyökkääjä tekee paluun Anfieldille. Heskeyn edustama Bolton kohtaa FA Cupin 4. kierroksen ottelussa vieraskentällä Liverpoolin.

Heskey pelasi Liverpoolissa vuosien 1999-2004 välillä 150 Valioliiga-ottelua. Englannin ex-maajoukkuehyökkääjä iski Redsille 39 maalia Valioliigassa. Edessä on nyt paluu Anfieldille vastustajan riveissä.

– Kuka olisi uskonut, että palaan 37-vuotiaana pelaamaan seuraa vastaan, jossa koin niin paljon menestystä? Voitimme paljon pokaaleita ja kannattajat olivat loistavia minua kohtaan. Haluan kiittää heitä. Nyt saan mahdollisuuden paluuseen ja pelata heitä vastaan, Heskey kommentoi The Guardianin haastattelussa.

Heskey voitti Liverpoolin riveissä FA Cupin, Liigacupin kahdesti, FA Community Shieldin, Uefa Cupin ja Uefa Super Cupin.

Kulttimaineeseen noussut hyökkääjä jätti Liverpoolin kesällä 2004 siirryttyään Birminghamiin. Mainittujen seurojen lisäksi Heskey on edustanut urallaan Leicesteriä, Wigania, Aston Villaa ja Newcastle Jetsiä.