Chelsea-hyökkääjä Didier Drogba haluaa jäädä Stamford Bridgelle myös kuluvan kauden jälkeen. Norsunluurannikkolaisen sopimus Chelsean kanssa päättyy kesällä.

– Olemme saavuttaneet viimeisen kymmenen vuoden aikana todella paljon. Siitä muodostuu jotain erityistä, Drogba kommentoi Sky Sportsin haastattelussa.

– Toivon ja myös seura saa minut uskomaan, että olen osa tätä isoa perhettä. Löydämme sekä minulle että seuralle parhaan tavan edistääksemme seuran toimintaa jatkossa.

Drogban vastuu Chelseassa on jäänyt odotetusti melko vähäiseksi. 36-vuotias hyökkääjä on pelannut kaikissa kilpailuissa yhteensä 553 minuuttia. Drogba on osunut maalipuiden väliin viidesti, eli peliaikaan nähden konkarihyökkääjä on onnistunut maalinteossa hyvin. Drogballa riittää nälkää myös tulevaisuutta ajatellen.

– Kun jätin seuran ensimmäisen kerran, kerroin tehneeni kaiken haluamani Chelseassa. Nyt mietin, etten ole tehnyt vielä kaikkea. Rakastan tätä seuraa ja haluan olla osa Chelseaa myös tulevaisuudessa uusien pelaajien kanssa.