Robin van Persie on tällä hetkellä epätietoinen tulevaisuudestaan Manchester Unitedista. 31-vuotias Hollannin maajoukkuehyökkääjä ei ole varma tarjoaako seura enää jatkosopimusta. Van Persien sopimus päättyy kesällä 2016.

– Se ei ole kiinni minusta. Toistaiseksi pelaan täällä seuraavat 18 kuukautta. En tiedä mitä tapahtuu sen jälkeen, van Persie kertoi BBC:lle.

Van Persie myöntää myös tehneensä kuluvalla kaudella liian vähän maaleja. Hollantilainen on iskenyt tähän mennessä kahdeksan maalia 21 ottelussa.

– Olen pelannut suunnilleen 20 peliä enkä ole tehnyt kuin kahdeksan maalia. Rehellisesti sanottuna emme tee tarpeeksi maaleja. Kaikki ovat siitä vastuussa, minä erityisesti.

– Haluan tehdä enemmän. Annan kaikkeni jokaisissa harjoituksissa ja otteluissa. Jatkaa samaa, mitä olen tehnyt jo kymmenen vuoden ajan saadakseni tehtyä puuttuvat maalit.

United jäi edellisessä ottelussaan maaleitta kakkosliigassa pelaavan Cambridgen vieraana. FA Cupin neljännen kierroksen uusintaottelu käydään ensi viikolla.