Manchester United on vahvistamassa keskikenttäänsä ensi kesänä, mikäli asia on manageri Louis van Gaalin päätettävissä. Hollantilaismanageria on kritisoitu viime aikoina Wayne Rooneyn peluuttamisesta keskikentällä. Kysyttäessä van Gaalilta haluaako hän vahvistusta keskikentälle, hollantilaismanageri vastasi myöntävästi.

– Etsin tasapainoa ja keskikenttämme tarvitsee sitä. Adnan Januzaj’n ja Ángel Di Marían kaltaisten luovien pelaajien kanssa keskikenttä tarvitsee tietynlaista tasapainoa, van Gaal kommentoi.

Radamel Falcao ja Robin van Persie ovat myös luovia pelaajia. Silloin minulla on kentällä neljä luovaa pelaajaa, joten on mietittävä joukkueen tasapainoa.

Van Gaalin mukaan Rooney on ottanut paikkansa keskikentältä ammattimaisesti vastaan. Hollantilaismanageri joutuu peluuttamaan Valioliigan historian kolmanneksi parasta maalintekijää keskikentällä, koska van Gaalin mukaan hänellä ei ole ketään muutakaan pelaajaa kyseiselle pelipaikalle.

– Wayne on onnellinen. Muuten hänen pitäisi tulla sanomaan minulle, ettei hän ole onnellinen. Mutta hän ei koskaan tee niin, van Gaal perusteli.

– Hän on aina ystävällinen ja haluaa tehdä kentällä, mitä minä haluan häneltä.

Lähde: BBC, Sky Sports