Newcastlen Jonás Gutiérrez saatetaan nähdä jo ensi lauantaina Newcastlen kokoonpanossa, kun Magpies saa vastaansa Aston Villan. Argentiinalainen on pelannut edellisen kerran Valioliigassa Norwichin riveissä viime huhtikuussa.

– Gutiérrez on mukana joukkueessa. On mahdollista, että hän on penkillä lauantaina. Se on valtava mielialan kohotus jokaiselle, Newcastlen päävalmentaja John Carver kommentoi.

Gutiérrezilla todettiin kivessyöpä viime vuoden puolella. Argentiinalaisen vasen kives poistettiin leikkauksessa viime syyskuussa. Gutiérrez teki paluun Newcastlen harjoituksiin marraskuussa jatkohoitojen päätyttyä.

Gutiérrez pelasi ensimmäisen ottelunsa syöpähoitojen jälkeen viime joulukuussa Newcastlen alle 21-vuotiaiden joukkueessa. 31-vuotias keskikenttäpelaaja kantoi ottelussa kapteeninnauhaa ja pelasi 87 minuuttia.

Argentiinalainen on edustanut Newcastlea vuodesta 2008 lähtien. Gutiérrez on pelannu Magpies-paidassa lähes 200 ottelua. Viime kevään keskikenttäpelaaja pelasi lainasopimuksella Norwichissa.

Lähde: BBC