Pariisilainen PSG pudotti mielenkiintoisten vaiheiden jälkeen Chelsean Mestarien liigan neljännesvälierissä. Pari viikkoa pelin jälkeen Eden Hazard pitää turnauksesta karsiutumista hyvänä asiana Chelsean kannalta.

– Putoamisen jälkeen olimme hiukan pettyneitä. Mutta nyt sanomme itsellemme, että jos olisimme päässeet jatkoon, otteluohjelmasta olisi tullut liian raskas. Joten ehkä se (karsiutuminen) oli siunaus valeasussa. Olisimme saattaneet menettää kaiken (jos olisimme päässeet jatkoon), Hazard sanoi L’Equipen haastattelussa.

– PSG ansaitsi jatkopaikan. He pelasivat paremmin kuin me. Nyt meillä on vain liiga. Valioliiga vaatii hyvin paljon energiaa. On vaikeaa pelata samaan aikaan europelejä. Kun pelaa kovia otteluita West Hamia, Stokea tai Hullia vastaan, ja on pelattava heti perään Euroopan parhaita joukkueita vastaan…

Henkilökohtaisella tasolla Hazard sanoi olevansa tyytyväinen kuluvaan kauteen, mutta parantamisenkin varaa on.

– Olen tyytyväinen kauteeni Chelseassa, aivan kuten olin viime vuonna. Ja kehitykseni jatkuu. Jos minun yhtä asiaa pitää kehittää, niin minun on oltava tehokkaampi. Minun on pelattava enemmän itselleni ja tehtävä enemmän maaleja.