Uutisoimme hiljattain, että Liverpoolin Daniel Sturridge joutui lähtemään Englannin maajoukkueleiriltä kotiin loukkaantumisen takia. Nyt tiedetään, millaisesta vammasta on kyse.

– Olen pettynyt Danielin puolesta, koska hän ei uskonut että siellä olisi mitään ongelmaa. Kuvausten jälkeen hän oli järkyttynyt, koska hän ei halunnut lähteä. Hänellä on lievä (lihas)repeämä, eikä sellaisen kanssa voi pelata, Englannin maajoukkueen päävalmentaja Roy Hodgson sanoi Sky Sportsin mukaan.

Liverpool ei ole toistaiseksi tiedottanut, kuinka pitkään Sturridge joutuu olemaan sivussa. Kyseinen vamma vaatii melko tyypillisesti noin kuukauden toipumisajan.

Toimittajan sana

Toivotaan, että Sturridgen kohdalla kyse on ollut vain epäonnesta, eikä mistään kroonisista vaivoista. Tällä(kin) kaudella loukkaantumiset ovat haitanneet 25-vuotiaan hyökkääjän uraa. Valioliigassa Sturridge on pelannut vain 11 ottelussa. Siitä huolimatta hän on joukkueen sisäisessä maalitilastossa ainoastaan kahden osuman päässä kärjessä olevasta Raheem Sterlingistä.