Harry Kane ei ollut ennen eilisiltaa pelannut kertaakaan Englannin miesten maajoukkueessa. Hänet vaihdettiin Liettua-ottelussa 71. minuutilla sisään Wayne Rooneyn tilalle. 78 sekuntia myöhemmin oli syntynyt Kanen ensimmäinen maajoukkuemaali. Raheem Sterling tarjoili rangaistusalueen vasemmalta laidalta keskityksen, ja Kane puski taka-alueelta pallon sisään.

– Unelmani kävi toteen. Luonnollisesti olin hyvin innoissani debyytistäni, ja maalin tekeminen siihen päälle oli jotain, josta unelmoin lapsena. Erityinen ilta, ylpeä ilta, jota en vähään aikaan unohda, Kane sanoi ottelun jälkeen Sky Sportsille.

21-vuotiaan Kanen osuma oli ottelun viimeinen. Englanti voitti pelin maalein 4-0. Voitto-osuman viimeisteli jo kuuden minuutin kohdalla Rooney, joka nousi kahden maalin päähän Englannin kaikkien aikojen maalitilaston kärkipaikkaa pitävästä Sir Bobby Charltonista.

Juuri ennen taukoa Danny Welbeck vei Englannin 2-0-johtoon. Jordan Henderson keskitti takaviistosta maalille, ja Welbeck sai puskettua pelivälineen verkkoon. Maali oli Arsenal-hyökkääjälle kuudes näissä EM-karsinnoissa. Lukemalla irtoaa maalipörssin kärkipaikka.

Ennen Kanea onnistui vielä Sterling. Jälleen maali syntyi keskityksen kautta. Syötön tarjoili oikealta laidalta Rooney.

Voiton myötä Englanti jatkaa E-lohkossa viiden kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä. Pahimmat uhkaajat Slovenia ja Sveitsi ovat jääneet jo kuuden pisteen päähän.

Englanti – Liettua 4-0 (2-0)

1-0 Wayne Rooney (6.)
2-0 Danny Welbeck (45.)
3-0 Raheem Sterling (58.)
4-0 Harry Kane (73.)