Inter Milanissa pelaava Mateo Kovacic on viime aikoina yhdistetty siirtospekulaatioissa Liverpooliin. Joidenkin lähteiden mukaan Liverpool olisi tulevana kesänä valmis maksamaan 20-vuotiaasta Kroatian maajoukkuepelaajasta 30 miljoonan euron korvauksen. Siirto ei ole tapahtumassa, mikäli Kovacicin agenttia Nikky Vuksania on uskominen.

– Se (siirto) ei tule tapahtumaan. Mateo jatkoi tammikuussa sopimustaan Interin kanssa. Voisiko olla niin, että seurat neuvottelevat siirrosta? Ei, se ei ole mahdollista ilman että Mateo ja minä tietäisimme asiasta, Vuksan sanoi kroatialaiselle Vecernji listille.

– Lisäksi, minulla on Liverpoolissa pelaaja, Dejan Lovren, joten tietäisin siitä (Liverpoolin kiinnostuksesta). Sekä Englannin että Italian mediat spekuloivat ja löytävät joka viikko uuden Kovacicista kiinnostuneen seuran. Hän pysyy Interissä.

– Ja vielä, jos jotain olisi menossa, toimittajat tietäisivät siitä viimeisinä.

Kovacic on pelannut tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien 34 ottelussa. Keskikenttäpelaaja on viimeistellyt kahdeksan maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.